…..La Casa

De com es la casa

Cal Tarrés és una antiga casa de poble restaurada durant l’any 2004. Està situada a La Coma, un municipi del Pre-Pirineu, d’uns 230 habitants i que es troba a 1.000 m. d’alçada.

La casa està dividida en dos espais, Cal Tarrés i l’Eixida. Disposa d’un jardí amb barbacoa, i a uns 100 metres hi ha la piscina municipal .

La casa més gran, Cal Tarrés, té capacitat per a 9 persones. A la planta baixa hi ha un ampli rebedor, on es troben la rentadora i la planxa. Al primer pis trobem el menjador amb llar de foc i la cuina, totalment equipada, que comparteixen un mateix espai. També en aquest pis hi ha dues habitacions, cadascuna amb bany complet. I al segon pis s’hi troben dues habitacions més amb els banys respectius.

L’Eixida és la casa petita i està habilitada per acollir quatre persones. A la planta baixa hi ha una sala comuna i una cuina-menjador, del tot equipada, amb llar de foc,. A la sala comuna hi ha la rentadora i la planxa. Al segon pis hi trobem dues habitacions amb bany complet cadascuna.